دوربین دوچشمی | دوربین شکاری

نمایش 1–20 از 127 نتیجه

کالاهای موجود

در جستجوی شگفتی‌های طبیعت با دوربین دوچشمی

الگوهای زیبا و رنگ‌های خیره‌کننده در پرهای پرنده‌ها، یا آهویی آرام و به ظاهر خجالتی در کنار یک جویبار، یا نقطه‌ای منحصر‌ به ‌فرد و متفاوت در کوهستانی پوشیده از برف و یا ...
مناظری که با دوربین دوچشمی می‌بینید همواره شما را شگفت‌زده خواهند کرد. این وسیله اُپتیکی، زیبایی‌های دوردست را پیش چشمان شما می‌آورد و شما را قادر می‌سازد تا همواره شگفتی‌های جدیدی کشف کنید. هر کسی که از بودن در طبیعت لذت می‌برد و دوست دارد فراتر از چیزهای روزمره و معمول را ببیند میداند که:‌ یک دوربین دوچشمی یا تک‌چشمی همراهی همیشگی است و باید همیشه در کوله پشتی، جیب کاپشن، یا اینکه روی شانه خود در هر گردشی در طبیعت با خود داشته باشد.

اما کدام دوربین دوچشمی را باید انتخاب کرد؟

تعداد شرکت‌های تولید کننده زیاد است و از آن بیشتر تنوع تولیدات آنها.
سلسترون Celestron، برسر Bresser، بوشنل Bushnell، اشتاینر Steiner، نایت اسکای NightSky و تعداد بی‌شماری شرکت دیگر با گستره عظیمی از تولیدات. ما در مجموعه آسمان شب با دهها سال تجربه، دوربین های دوچشمی را برای هر کاربردی با قیمتی مقرون به صرفه ارائه می‌دهیم. بنابراین، کدام مدل مناسب است؟ برای کمک به شما در تصمیم گیری، تمام اطلاعات ضروری در مورد دوربین دوچشمی را برای شما گردآوری کرده‌ایم. به این ترتیب، مطمئنا دوربین دوچشمی مناسب برای ماجراجویی‌های خود در طبیعت را در فروشگاه ما خواهید یافت. و در کنار شما هستیم تا در صورت نیاز مشاور شما در انتخاب و خرید دوربین دوچشمی و تک‌چشمی باشیم.

در هنگام خرید دوربین دوچشمی به چه نکاتی باید توجه کنم؟

قبل از اینکه اقدام به خرید دوربین دوچشمی کنید، باید پاسخ این سوال را در نظر بگیرید: می‌خواهید از دوربین دوچشمی برای چه منظور کنید؟ استفاده مورد نظر تعیین می کند که دوربین دوچشمی شما باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد.
به عنوان مثال، یک دوربین شکاری باید تصویر روشنی را حتی در هنگام غروب ارائه دهد. دوربین دوچشمی دریانوردی نباید بزرگ‌نمایی زیادی داشته باشد تا تصویری پایدار و بدون لرزش را تضمین کند. علاوه بر این، و مهمتر از همه باید ضد آب باشد. و برای کسانی که از تماشای طبیعت در پیاده‌روی و کوه‌پیمایی لذت می برند، یک دوچشمی سبک وزن یا یک تک‌چشمی گزینه مناسب‌تری است، چراکه وقتی برای مدت طولانی بیرون هستید، حتی چند گرم وزن اضافه هم مهم است.

وقتی جستجوی خود را برای خرید دوربین دوچشمی آغاز می‌کنید، یک جفت عدد که معمولا به صورت برجسته روی دوربین حک شده است را خواهید دید. مانند 8x42, 10x32, 7x50   شاید این اعداد خریداری ناآشنا را کمی گیج کند اما در واقع مفهومی بسیار ساده دارند: عدد اول نشان دهنده بزرگ‌نمایی است و عدد دوم نشان دهنده قطر عدسی شیئی (قطر لنز جلوی دوربین) به میلی‌متر است. هر دو از مهمترین پارامترها (ویژگی‌ها) در هنگام تصمیم‌گیری هستند، زیرا تعیین می کنند که ما از درون دوربین دوچشمی چه چیزی را می‌بینیم.

بزرگ‌نمایی هر چه بیشتر بهتر! آیا این ادعا درست است؟ متأسفانه، پاسخ آنقدر هم ساده نیست. وقتی با دوچشمی به یک سوژه نگاه می‌کنیم بزرگ‌نمایی هر چه بیشتر باشد سوژه به ما نزدیکتر به نظر می‌رسد، اما لزوماً مشخص نمی‌کند که چقدر از جزئیات سوژه را خواهیم دید. وضوح تصویر به قطر عدسی شیئی (اندازه لنز جلوی دوربین)، جنس شیشه، پوشش روی لنزها و عواملی دیگر بستگی دارد.

بزرگ‌نمایی ایده‌آل برای دوربین دوچشمی شما در درجه اول به کاربرد مورد نظر شما بستگی دارد. گاهی اوقات، بزرگ‌نمایی بیشتر اصلا خوب نیست. به عنوان مثال، اگر سوژهای شما با سرعت در حرکت هستند یا نیاز است آنها را خیلی سریع پیدا کنید (مانند یک پرنده شکاری در آسمان)، باید از بزرگ‌نمایی بیش از 12 برابر خودداری کنید. بزرگ‌نمایی بالا، پیدا کردن سوژه را سخت می‌کند و حفظ یک تصویر بی‎لرزش بدون سه پایه را دشوار می کند، به خصوص در مدت زمان طولانی. اما ، برای ستاره‌شناسان و رصدگران آسمان شب، بزرگ‌نمایی بالا بسیار مهم است زیرا اهداف رصدی آنها بسیار دور هستند. بر خلاف پرندگان یا موجودات در حیات وحش، اجرام آسمانی به طور ناگهانی حرکت نمی‌کنند، بنابراین می‌توان آنها را به راحتی از یک موقعیت ثابت با استفاده از دوربین دوچشمی روی سه پایه مشاهده کرد. از سوی دیگر، هنگام قایق‌رانی، تلاطم آب و سطح ناپایدار باعث لرزش تصویر در بزرگ‌نمایی بالا می شود و وضوح تصویر کم ‌شود. برای فعالیتهای روی آب، بهترین بزرگ‌نمایی 7 برابر است. و اگر اهل پیاده‌روی و تماشای مناظر طبیعت هستید به یاد داشته باشید که بزرگ‌نمایی هر چه بیشتر باشد، میدان دید یا وسعت دید کوچک می‌شود و محدوده کوچکتری را خواهید دید.

برای کمک به درک این موضوع که در یک بزرگ‌نمایی خاص سوژه شما چقدر بزرگتر یا بهتر بگوییم چقدر نزدیک‌تر دیده می‌شود  یک فرمول ساده وجود دارد:

فاصله ظاهری سوژه از شما برابر است با فاصله واقعی سوژه از شما تقسیم بر بزرگ‌نمایی دوربین. بنابراین اگر به یک پرنده در فاصله ۱۰۰ متری با دوچشمی ۷ برابر (7X‌)  نگاه می‌کنید. ۱۰۰ تقسیم بر ۷ حدود ۱۴ می‌شود. یعنی اینکه به نظر  شما پرنده در فاصله ۱۴ متری  قرار دارد.

قطر لنز یا عدسی شیئی به اندازه عدسی‌های واقع در جلوی دوربین دوچشمی اشاره دارد. برخلاف بزرگ‌نمایی، این اندازه اطلاعات مهمی در مورد کیفیت تصاویر دوربین دوچشمی ارائه می‌دهد. هرچه قطر لنز شیئی بزرگتر باشد، نور بیشتری از درون آن به چشم شما می‌رسد و در نتیجه تصویر روشن‌تری ایجاد می شود. (این امر در هنگام غروب خورشید و نور کم اهمیت دارد). اما هر چه لنز شیئی بزرگتر باشد دوربین دوچشمی سنگین‌تر می‌شود. بنابراین، اگر قصد دارید پیاده‌روی‌های طولانی را در نور آفتاب انجام دهید، می‌توانید دوربینی با قطر عدسی شیئی کمتر انتخاب کنید. نور روز و آسمان بدون ابر نور کافی را فراهم می‌کند و در نتیجه می‌توانید از دوربینی با لنز شیئی کوچکتر استفاده کنید. اما در محیط‌های کم نور یا در هنگام غروب به دوربینی با قطر 50 میلی‌متر نیاز دارید.

میدان دید وسعت محدوده‌ای است که با دوربین دوچشمی در فاصله 1000 متری (یک کیلومتری) می‌بینید. گاهی اوقات این اندازه گیری به درجه داده می شود. شما می توانید به سادگی با ضرب مقدار درجه در 17.45 به سرعت آن را به متر تبدیل کنید. میدان دید بزرگ به ویژه هنگام مشاهده سوژه‌ها با حرکت سریع، مانند رویدادهای ورزشی، مهم است. هر چه میدان دید دوربین شما بیشتر باشد  منظره بزرگتری را می‌بینید و یافتن سوژه یا هدف سریعتر و آسان‌تر خواهد بود.

مانند بسیاری از محصولات، تفاوت‌های قابل توجهی در انتخاب مواد برای ساخت دوربین دوچشمی وجود دارد. جنس شیشه مورد استفاده برای منشورها و عدسی ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در دوربین‌های دوچشمی خوب معمولا از مواد زیر برای ساخت لنز و منشور استفاده می‌شود.

شیشه بوروسیلیکات  با نام اختصاریBK7  - جنس استاندارد برای کیفیت تصویر خوب است.

شیشه باریوم-کراون با نام اختصاری BaK-4 - جنس مرغوب برای بالاتر بردن روشنایی و جزئیات تصویر است.

شیشه ED با کمترین پراکندگی -  جنس بسیار خوب برای طبیعی بودن رنگ‌ها و رسید به تصویری عالی.

فوکوس – تنظیم کردن وضوح تصویر

در دوربین دوچشمی دو روش برای فوکوس روی سوژه وجود دارد: ۱- پیچ فوکوس مرکزی  ۲- تنظیم مستقل برای هر چشمی. دوربین دوچشمی با پیچ فوکوس مرکزی سریعتر تنظیم می‌شود، یک مزیت هنگام مشاهده سوژه‌های متحرک یا زمانی که مرتب سوژه‌ را تغییر می‌دهید. هنگام استفاده از دوربین دوچشمی با پیچ فوکوس مرکزی، به تعداد دورهای پیچ فوکوس توجه کنید که تعداد چرخش کامل در کل محدوده فوکوس است. دوربین های دوچشمی ارزان، فوکوس طولانی بین 2.5 تا 3 دور دارند. در مقابل،  دوربین های دوچشمی بهتر فقط به 1.5 یا ۲ دور نیاز دارند. به این ترتیب، هنگام جابجایی سوژه می توانید خیلی سریعتر فوکوس کنید (یعنی با میزان چرخش کمتر پیچ فوکوسر) و لحظه مهمی را از دست نخواهید داد.

در دوربین‌های دوچشمی که تنظیم جداگانه فوکوس برای هر چشمی دارند، یک پیچ تنظیم روی هر چشمی قرار دارد. این روش به ویژه در دریا، جایی که سوژه‌ها بسیار دور هستند مفید است. مزیت این است که فقط یک بار باید این تنظیم را روی دوربین دوچشمی انجام دهید و معمولا نیازی به تغییر فوکوس نخواهید داشت.

تقریبا همه دوربین‌های دوچشمی خوب مناسب کسانی که عینک دارند و یا کسانی که دید دو چشم آنها کمی با هم تفاوت دارد هستند

  • لاستیک تاشو دور چشمی یا حلقه لاستیکی قابل چرخش دور چشمی

برای شخصی که عینک دارد، چشم‌ فرد به ‌طور خودکار دورتر از چشمی دوربین قرار می‌گیرند  چرا که عینک  بین چشم شخص و چشمی دوربین قرار می‌گیرد برای تصحیح فاصله ایده‌آل بین چشم و عدسی چشمی، لاستیک دور چشمی را می‌توان به سمت بیرون تا کرد یا در بعضی مدل‌ها حلقه لاستیکی دور چشمی را به سمت داخل چرخاند.

  • چشمی‌هایی با آسودگی چشمی ۱۳ میلی‌متر یا بیشتر

آسودگی چشمی، بهترین فاصله چشم ناظر از عدسی شیئی است. یا به عبارت دیگر نقطه کانونی پرتوهای نوری که از عدسی چشمی خارج می‌شوند. آسودگی چشمی یک دوربین دوچشمی باید آنقدر باشد که ناظری با عینک بتواند به راحتی میدان دید کامل را از طریق دوربین دوچشمی خود نظاره کند.

  • تنظیم دیوپتر

از آنجا که دید چشم راست و چپ بسیاری از افراد یکسان نیست. اغلب دوربین‌ها، یک پیچ تنظیم فوکوس اضافه برای چشمی سمت راست یا گاهی چپ دارند که به آن «دیوپتر» (تلفظ صحیح آن دایاپتر است) می‌گویند. علاوه بر این، «دیوپتر» به افرادی که از عینک طبی استفاده می‌کنند این امکان را می‌دهد که بتوانند بدون عینک نیز از دوربین استفاده کنند. با تنظیم دیوپتر می‌توانید به سرعت تفاوت قدرت بینایی بین چشم چپ و راست را جبران کنید.

پوشش (لایه روی سطوح اُپتیکی)

هنگام مشاهده با دوربین دوچشمی، یک چیز از همه مهمتر است: نور. هر چه نور بیشتری از درون سیستم اُپتیکی دوربین به چشم‌ها برسد، تصویر روشن‌تر و کنتراست بیشتر خواهد بود. از آنجا که همه شیشه‌ها کم و بیش کمی از نور را بازتاب می‌کنند بنابراین در دوربین های دوچشمی با کیفیت پوشش‌های متنوعی روی شیشه‌ها اعمال می شود تا انعکاس نور به حداقل برسد و بیشترین انتقال نور تضمین شود. دوربین های دوچشمی با کیفیت «پوشش کامل روی سطوح لنزها و منشورها» دارند و حتی بهتر از آن  «پوشش کامل و چند لایه». علاوه بر آن بعضی از دوربین‌ها پوشش‌هایی اضافی مانند  پوشش یو-آر یا "UR Coating" که به طور قابل توجهی روشنایی را افزایش می دهد. یا پوشش دی-الکتریک که در شرایط نور کم و  شرایط آب و هوایی نامناسب بسیار ارزشمند است، زیرا به دلیل انتقال نور زیاد، تصاویری روشن و واضح ایجاد می‌کند وقتی صحبت از کنتراست به میان می آید، دوربین‌های دوچشمی با پوشش فاز کنتراست «تصحیح کننده فاز» بهترین هستند. آنها برای دیدن الگوهای زیبا و رنگ‌های خیره‌کننده در پرهای پرنده‌ها عالی هستند چراکه تصویری با کنتراست و وضوح بالا ارائه می دهند.

اهمیت پوشش لنزها در یک دوربین دوچشمی

سطح لنزی که هیچ پوششی نداشته باشد %96 نور را از خود عبور می‌دهد و %4 از نور پراکنده می‌شود. اما سطح لنزی با پوشش کامل و چند لایه  %99.5 درصد نور را عبور می‌دهد و پراکندگی نوری از روی سطح لنز تنها %0.5 خواهد بود. بنابراین اگر در یک دوچشمی که چندین لنز و منشور دارد، مجموع سطوح لنزها و منشورها 10 باشد، این دوربین در صورتی که لنزهایش هیچ پوششی نداشته باشند فقط چیزی در حدود %60 نور ورودی را به چشمان شما می‌رساند و بقیه پرتوهای نوری بازتاب یا پراکنده می‌شوند. اما در صورتی که لنزها پوشش کامل و چند لایه داشته باشند %95 نور ورودی به چشمان شما خواهد رسید. نتیجه اینکه پوشش کامل و چند لایه لنزها و منشورها در یک دوچشمی اهمیت بالایی دارد.

مردمک خروجی به دایره روشنی اشاره دارد که در سمت چشمی دوربین دوچشمی دیده می‌شود. به عبارت دیگر اندازه یا قطر پرتوهای متمرکز شده نوری است که از عدسی چشمی دوربین خارج شده و به چشم ناظر می‌رسد. اندازه آن به ویژه برای  شرایط کم نور، مانند هنگام طلوع یا غروب مهم است، زیرا بر روشنایی تصویر تأثیر می گذارد. به دست آوردن عدد آن بسیار ساده است. اندازه قطر عدسی شیئی تقسیم بر مقدار بزرگ‌نمایی دوربین.

با این حال، درست مانند بزرگ‌نمایی، بزرگتر همیشه بهتر نیست. سن ناظر در اینجا نقش دارد. در حالی که مردمک یک فرد جوان می‌تواند تا 7 میلی‌متر در تاریکی منبسط شود، چشم یک فرد 50 ساله فقط می تواند حدود 5 میلی متر را باز شود. بنابراین، یک دوربین دوچشمی 7x50 با مردمک خروجی ۷.۱ برای یک گردشگر مسن طبیعت بی‌دلیل سنگین است و یک دوربین دوچشمی  8x42 سبک‌تر با مردمک خروجی ۵.۲ احتمالاً انتخاب بهتری خواهد بود.

چه در زمان شکار یا هنگام کوه‌نوردی و یا در دریا، به دوربین دوچشمی نیاز دارید که محفظه محکم و مقاوم در برابر شرایط متفاوت و حتی بد جوی داشته باشد. یک روکش لاستیکی خوب روی بدنه بسیار کاربردی است، زیرا از دوربین دوچشمی شما در برابر ضربه و  رطوبت محافظت می کند. همچنین گیرایی مستحکم به دست را در هر شرایطی  تضمین می‌کند. پوشش یا روکش لاستیکی دوربین دوچشمی باید رنگ پایداری داشته باشد و در برابر نور خورشید مقاوم باشد. چنانچه بدنه یا همان محفظه دوربین ضد آب باشد، دوربین در شرایط هوای بارانی بدون اینکه آب به داخل آن نفوذ کند کار خواهد کرد. برخی از دوربین‌های دوچشمی نیز با گاز محافظ مانند آرگون یا نیتروژن پر شده‌اند تا از مه‌گرفتگی لنزها از داخل حتی زمانی که دما به میزان قابل توجهی تغییر می‌کند، جلوگیری شود.

هنگام انتخاب دوربین دوچشمی، اغلب با اصطلاحات «پورو» و «رووف» مواجه می‌شوید. این دو اصطلاح به نوع و قرارگیری منشورهای مورد استفاده در دوچشمی اشاره دارد. دوربین‌های دوچشمی با منشور جانبی (پورو) همان شکل قدیمی‌تر و کلاسیک دوچشمی هستند که ظاهری عریض‌تر دارند در مقابل دوچشمی با منشور مستقیم شکل مدرن‌تری دارد و معمولا خوش‌دست، سبک‌تر و جمع‌وجور است. با این حال، در یک دوچشمی با منشور جانبی به دلیل فاصله بیشتر بین لنزهای شیئی، سوژه‌ها کمی سه-بعدی‌تر به نظر می‌رسند. این اثر به ویژه در بزرگ‌نمایی‌های زیاد و فواصل کوتاه قابل توجه است. نکته دیگر اینکه  معمولا با مشخصات یکسان، دوربین با منشور جانبی کمی ارزانتر است چراکه ساخت آن برای تولید کننده راحت‌تر است.

دوربین دوچشمی با ویژگی‌های خاص

برخی از دوربین های دوچشمی مشخصه‌های متفاوت و مفیدی دارند که کاربرد آنها را در شرایطی خاص را آسان تر می کند. به عنوان مثال، دوربین های دوچشمی دریایی اغلب دارای قطب‌نما هستند که جهت های اصلی را به شما نشان می دهد. علاوه بر این، خطوط نشانه‌روی دارند که به شما در تعیین اندازه و فاصله سوژه کمک کند. یا بعضی دوچشمی‌ها فوکوسر ندارند! یعنی اینکه دارای سیستم فوکوس ثابت هستند. این دوربین‌ها مناسب تماشای سوژ‌هایی دور (معمولا دورتر از ۱۰ یا ۱۵ متر) و در حرکت سریع هستند مثلا حرکت یک اسکی‌باز در سراشیبی کوه، یا پرنده‌ای شکاری در آسمان.

پرسش‌های معمول درباره دوربین دوچشمی و پاسخ‌ها:

بستگی به کاربرد آن دارد. اما به طور کلی برای کسانی که قصد گردشگری و تماشای طبیعت را دارند از  7X تا 12X مناسب است. بزرگ‌نمایی بیشتر باعث سنگین شدن دوچشمی می‌شود و لرزش تصویر زیاد خواهد شد مگر اینکه از سه‌پایه استفاده کنید. برای رصد آسمان شب از دوچشمی با بزرگ‌نمایی بالاتر از   10X و با قطر عدسی‌های شیئی ۵۰ و بالاتر استفاده کنید.

  • بزرگ‌نمایی
  • قطر عدسی شیئی
  • میدان دید
  • پوشش روی سطوح اُپتیکی
  • جنس شیشه‌ها
  • نوع فوکوس
  • مردمک خروجی
  • وزن دوربین
  •  مقاومت در برابر بخار و آب

عدد اول (۸ ، ۱۰ ، ۱۲) به معنی بزرگ‌نمایی است و عدد دوم (۴۰، ۵۰ ، ۴۲) قطر عدسی شیئی یا عدسی‌ها جلوی دوچشمی است. هر چه بزرگ‌نمایی بیشتر باشد سوژه نزدیکتر به نظر می‌رسد و جزئیات بیشتری از آن دیده می‌شود. اما میدان دید کم می‌شود. هر چه قطر لنز شیئی بیشتر باشد نور بیشتری وارد دوربین می‌شود و تصویر روشن‌تری خواهید دید.

هر دو دوربین خوب هستند و مناسب همه جا (به غیر از نجوم). دوچشمی 10x42 بزرگ‌نمایی بالاتری دارد و جزئیات بیشتری قابل تشخیص است ولی میدان دید آن کمتر است. و نکته اینکه تصویر در دوربین با بزرگ‌نمایی بالاتر کمی تاریک‌تر است.

میدان دید در فاصله ۱۰۰۰ متری یا یک کیلومتری یعنی محدوده‌ای که از درون چشمی در فاصله ۱۰۰۰ متری قابل مشاهده است. بنابراین یک دوچشمی با میدان دید ۱۳۰ متر یعنی اگر با دوچشمی به ۱۰۰۰ متر دورتر نگاه کنید وسعتی به اندازه ۱۳۰ متر دیده را خواهید دید.

بهتر است از دوچشمی با بزرگ‌نمایی بالا  مانند ۱۶ و ۲۰ و لنزهای شیئی بزرگ مثلا ۵۰ میلی‌متر یا بیشتر استفاده کنید. که البته به سه‌پایه عکاسی هم نیاز دارید.  پیشنهاد دیگر ما برای مسافت‌های دور تک‌چشمی spotting scopes است.

تک‌چشمی به طور قابل توجهی کوچکتر و سبک‌تر از دوچشمی است و البته ارزانتر. تقریباً به راحتی در جیب شلوار و لباس قرار می‌گیرد و در پیاده‌روی‌های و گردشگری‌ها با سرعت بیشتری می‌توان از آن در جهت یابی و آشنایی با محیط اطراف استفاده کرد. اما تماشا با دو چشم راحتی بیشتری دارد و تصاویر واقعی‌تر (سه-بعدی) به نظر میرسند.  از آنجا که دوچشمی را با هر دو دست می‌گیریم. ثبات دوربین بیشتر و لرزش تصویر کمتر است. 

بستگی به استفاده مورد نظر شما دارد. معمولا هر دو دوربین یک اندازه و هم وزن هستند. بنابراین اگر بزرگ‌نمایی و دیدن جزئیات بیشتر برای شما مهم است 10x50 و اگر وسعت میدان و یافت سریعتر سوژهای در حرکت مهمتر است 7x50 را انتخاب کنید.

برای تنظیم فاصله، دوربین را با دو دست در برابر چشمان خود بگیرید و دو طرف دوربین دوچشمی را در امتداد محور مرکزی به هم نزدیک یا دورتر کنید. فاصله زمانی درست است که به جای دو تصویر، یک تصویر منفرد و گرد ببینید. می‌توانید تفاوت بینایی چشم چپ و راست را با فوکوس مستقل(دیوپتر) که معمولاً روی چشمی سمت راست قرار دارد تنظیم کنید..

در این دسته از محصولات فروشگاه اینترنتی موسسه طبیعت آسمان شب، احتمالاً بزرگ‌ترین مجموعه از دوربین‌های دوچشمی و تک‌چشمی در ایران را خواهید یافت. برای نجوم، شکار، قایقرانی و دریانوردی، تماشای پرندگان یا صرفاً برای تماشای عمومی طبیعت و یا استفاده در سالن‌های اجرای زنده و ورزشگاه‌ها به دنبال دوربین هستید؟ اینجا، دوربین دوچشمی یا تک‌چشمی مناسب خود را پیدا خواهید کرد!

فروشگاه اینترنتی موسسه طبیعت آسمان شب سعی کرده است تا با فراهم‌کردن گسترده‌ترین مجموعه دوربین‌های شکاری و رصدی در ایران، دست شما کاربران عزیز را در انتخاب دوربین بسیار باز بگذارد. اینجا می‌توانید دوربین‌های دوچشمی طبیعت‌گردی، پرنده نگری، شکاری، نجومی را با ویژگی‌های مختلف و مناسب شرایط خود را بیابید، با هم مقایسه کنید و مطمئن باشید می‌توانید با مشاوره همکاران ما ابزاری منطبق با نیاز خود را خریداری کنید.

اطلاعات بیشتر ...