فیلتر آلودگی نوری 2 اینچ اوپتولونگ مدل Optolong L-Quad ایزاری ضروری برای عکاسی نجومی در محیط شهری
توضیح نمودار بالا :نمودار یک خط افقی دارد که نشان دهند محدوده طول موج نور از فرکانس 300 تا 1000 نانومتر است و یک خط عمودی که نشان دهند میزان عبور نور از صفر تا 100 درصد است. با توجه به نمودار بالا « فیلتر آلودگی نوری 2 اینچ اوپتولونگ مدل Optolong L-Quad» در طول موجهای Hg با فرکانسهای 435 ، 546، 577 و 578 نانومتر که نورهای مصنوعی لامپهای جیوه هستند و در طول موجهای Na با فرکانسهای 598، 589، 615 و 616 نانومتر که نورهای مصنوعی لامپهای سدیمی هستند کاملا مانع عبور نور میشود و اما در محدودهای H-Beta/OIII/H-Alpha/SII, که امواج نوری هیدروژن (H-Beta: 486.1 nm & H-Alpha: 656.3 nm ) اکسیژن (OIII: 495.9 nm & 500.7 nm) و سولفور (SII: 671.6 nm & 673.1 nm) هستند و از سحابیها، و سایر اجرام اعماق آسمان منتشر میشوند بیش از 90 درصد نور را عبور میدهد.
لطفا پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:
فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی (Space) بیشازحدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحهکلید بپرهیزید.
نظرات خود را براساس تجربه و استفادهی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمهای خودداری کنید.
بهتر است در نظرات خود از تمرکز روی عناصر متغیر مثل قیمت، پرهیز کنید.
به کاربران و سایر اشخاص احترام بگذارید. پیامهایی که شامل محتوای توهینآمیز و کلمات نامناسب باشند، حذف میشوند.
اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فیلتر آلودگی نوری 2 اینچ اوپتولونگ مدل Optolong L-Quad” لغو پاسخ
نقد و بررسیها0
جدیدترین
مفیدترین
دیدگاه خریداران
هنوز بررسیای ثبت نشده است.
نقد و بررسیOptolong L-Quad Enhance Filter
هرگز بدون استفاده از فیلتر رصد خورشید استاندارد، با هیچ ابزار اپتیکی، مانند تلسکوپ و دوچشمی به خورشید نگاه نکنید!خورشید، ستاره هستیبخش منظومه شمسی یکی از جذابترین سوژهها برای رصدگران آسمان است. اما هرگز نباید با چشم مسلح و یا غیرمسلح، بدون استفاده از فیلتر مناسب به خورشید نگاه کرد. ممکن است چشم دچار آسیب جدی و دائمی شود.
در عین حال رها کردن هر ابزاری در راستای نور خورشید نیز باعث آسیب به وسیله اپتیکی خواهد شد. چون نور شدید و گرمای حاصل از آن میتواند به تلسکوپ یا هر ابزار متصل به آن آسیب بزند.
نقد و بررسیها0
هنوز بررسیای ثبت نشده است.