✅چرا کهکشان ما کهکشان راه شیری نامیده می شود؟
✅موقعیت زمین در کهکشان راه شیری
برای اطلاع از مقاله 12 کشف شگفت انگیز تلسکوپ فضایی جیمز وببر روی لینک کلیک کنید. |
✅ بزرگترین سیاره کهکشان راه شیری چیست؟
✅ ساختار، اندازه و جرم کهکشان راه شیری
✅خورشید کجای کهکشان راه شیری است؟
خورشید در فاصله 26000 سال نوری از سیاهچاله Sagittarius A*، تقریباً وسط قرص کهکشانی، می چرخد. اگر خورشید با سرعت 515000 مایل در ساعت (828000 کیلومتر در ساعت) حرکت کند 230 میلیون سال طول می کشد تا یک مدار کامل به دور مرکز کهکشان را کامل کند.
خورشید در نزدیکی لبه بازوی محلی کهکشان راه شیری، یکی از دو بازوی مارپیچی کوچکتر کهکشان قرار دارد. در سال 2019، با استفاده از دادههای مأموریت گایا، ستارهشناسان دریافتند که خورشید اساساً در موجی از گاز بین ستارهای با طول 9000 سال نوری، عرض 400 سال نوری و 500 سال نوری بالا و پایین قرص کهکشانی موج میزند.
✅سیاهچاله در کهکشان راه شیری چیست؟
✅ نوع کهکشان راه شیری و بحث بزرگ سال 1920
ما دائماً در حال کسب اطلاعات از کهکشان راه شیری هستیم، اگرچه تا همین اواخر اخترشناسان معتقد بودند که تمام ستارگان آسمان در کهکشان ما هستند. به گفته آکادمی ملی علوم، «مناظره بزرگ» در سال 1920 بین اخترشناسان هربر کرتیس و هارلو شپلی در مورد مقیاس دنیا و چشماندازی از «جهانهای جزیرهای» (کهکشانها) برگزار شد.
در یک طرف بحث، شپلی معتقد بود کهکشان راه شیری بسیار بزرگتر از تخمین های قبلی است و ما در مرکز نیستیم. او همچنین ادعا کرد که "سحابی های مارپیچی" مانند آندرومدا بخشی از کهکشان راه شیری هستند. در طرف دیگر بحث، کورتیس ادعاهای شپلی را درباره وجود کهکشان راه شیری به مراتب بزرگتر رد نکرد، با این حال استدلال کرد که جهان های جزیره ای (کهکشان های) بزرگی مانند آندرومدا وجود دارند که فراتر از مرزهای کهکشان راه شیری قرار دارند.
این اختلاف زمانی حل شد که اندازه گیری های ادوین هابل از ستارگان متغیر قیفاووسی ثابت کرد که آندرومدا در خارج از کهکشان راه شیری قرار دارد. برآورد های مدرن حاکی از آن است که کهکشان آندرومدا، نزدیکترین همسایه کهکشان ما، 2.5 میلیون سال نوری از ما فاصله دارد.
نوع کهکشان: مارپیچ میله ای - سن: 13.6 میلیارد سال (و در حال افزایش) - اندازه: 100000 سال نوری عرض – تعداد ستاره ها: حدود 200 میلیارد – زمان چرخش: 250 میلیون سال.
برای دانلود مقاله همه چیز در مورد کهکشان راه شیری روی لینک کلیک کنید |