دوربین تصویربرداری نجومی ZWO مدل ASI482MC یکی از جدیدترین محصولات شرکت ZWO است که تراشه تصویر برداری سی-ماس CMOS شرکت سونی با نام IMX482 در آن استفاده شده است قطر این سنسور تصویر برداری 12.7 میلیمتر است و اندازه هر پیکسل حسگر آن 5.8 میکرومتر . این حسگر قابلیت ثبت تصاویری با کیفیت 2.1 مگا پیکسل را دارد.
در سال ۱۹۹۸ حسگرهای سیماس CMOS به عنوان فناوری ثبت تصویر ارائه شدند و جایگزینی برای سیسیدی CCD شدند. فناوری مورد استفاده در ساخت سیماس همان است که در سراسر جهان برای ساخت میلیونها ریزپردازنده و حافظه مورد استفاده قرار میگیرد. از آنجا که روی این فناوری کار زیادی صورت گرفته و تولید آن در حجم انبوه میباشد، ساخت تراشههای سیماس نسبت به سیسیدی ارزانتر در میآید.
مشخصات فنی دوربین تصویربرداری نجومی ZWO مدل ASI482MC
- دوربین تصویربرداری نجومی مجهز به سنسور تصویر برداری شرکت سونی با نام IMX482 است. Sony IMX482 CMOS sensor
- ابعاد سنسور یا حسگر تصویربرداری برابر است با 11.1 میلیمتر در 9.95 میلیمتر و قطر آن 6.2 میلیمتر.
- بالاترین کیفیت عکسبرداری این دوربین برابر است با 1920 در 1080 پیکسل معادل 2.1 مگاپیکسل است.
- با مبدل سیگنالهای آنالوگ به دیجیتال (Analog to Digital Converter=ADC) برابر با 12Bit هر سیگنال آنالوگ به 12bit خروجی دیجیتال تبدیل میشود.
- اصطلاح Read Noise به این واقعیت اشاره دارد که هر دستگاه دوربین Cmos یا CCD نویزهایی ناخواسته روی تصویر ایجاد میکند. این مسئله بویژه در زمان نوردهی طولانی مدت از اهمیت زیادی برخوردار است. هر چه Read Noise کمتر باشد تصویر بهتری دریافت خواهد شد. در هر تراشه (چیپست) تصویربرداری نوری، فتونهای آنالوگ نوری باید تبدیل به اطلاعات دیجیتال شوند، این فرآیند با کمک مبدل آنالوگ به دیجیتال (Analog to Digital Converter=ADC) انجام میشود در این فرآیند نویزهایی ناخواسته ایجاد میشوند که Read out نویز نامگذاری شدهاند.
- اصطلاح FPS120 نشان میدهد که این دوربین عکسبرداری و فیلمبرداری نجومی در بالاترین کیفیت قابلیت تصویربرداری 120 فریم در ثانیه را دارد.
- اصطلاح Full Well 51ke نشان دهنده این است که هر پیکسل تراشه تصویربرداری دوربین نجومی ASI482MM توانایی نگه داری 51000 الکترون را دارد.
«ظرفیت اشباع کامل هر پیکسل» Full-Well Capacity در دوربینهای نجومی ZWO به حداکثر تعداد الکترونهای نوری (photoelectrons) که یک پیکسل میتواند قبل از اشباع شدن جمعآوری کند، گفته میشود. این مقدار معمولاً بر حسب الکترون (e⁻) اندازهگیری میشود. وقتی نور به یک پیکسل برخورد میکند، الکترونهای نوری در آن تولید میشوند. پیکسل این الکترونها را در طول زمان نوردهی جمعآوری میکند. اگر یک پیکسل به ظرفیت اشباع کامل خود برسد، دیگر نمیتواند الکترون بیشتری جمع کند. الکترونهای اضافی ممکن است به پیکسلهای کناری نشت کنند که باعث ایجاد اثر شگفته شدن (Blooming) میشود—در این حالت برخی از ستارهها بیش از حد بزرگ و درخشان دیده میشوند. - اصطلاح بازدهی کوانتومی (QE) نسبت فوتون فرودی به الکترون تبدیل شده در یک حسگر نوری است. هر چه QE بیشتر باشد و نویز Read noise کمتر باشد کیفیت تصویر خروجی بهتر است. در این دوربین نجومی بازده کوانتومی 79 درصد است که خوب است.
- اندازه هر پیکسل سنسور تصویربرداری این دوربین نجومی برابر با 5.8 میکرون است.
- دوربین مجهز به پورت USB3 است که سرعت بسیار بالایی در انتقال اطلاعات دارد.
ابعاد و اندازه دوربین تصویربرداری نجومی ZWO مدل ASI482MC
وسایل موجود در جعبه دوربین تصویربرداری نجومی ZWO مدل ASI482MC : (از آنجا که محصول وارداتی است ممکن است شرکت ZWO وسایل در جعبه ( کابل و آداپتورها) را بر اساس زمان سفارش کمی تغییر دهد).
طریقه اتصال دوربین تصویربرداری نجومی ZWO مدل ASI482MC به تجهیزات دیگر
برای دیدن نمونه تصاویر نجومی که با دوربین تصویربرداری نجومی ZWO مدل ASI482MM گرفته شده است به لینک زیر مراجعه کنید:
برای راهاندازی و کنترل دوربین در ویندوز یا لینوکس و یا گوشی موبایل نرمافزار و یا اپلیکیشن آن را از آدرس زیر به رایگان دانلود کنید:
Software and Drivers | ZWO ASI (astronomy-imaging-camera.com)
برچسب: دوربین عکاسی نجومی عکاسی نجومی
دیدگاهها0
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.